1 Sep 2015

            Hai uolls...pretty sweety gorgeous 

Saya sedang dalam progress utk mengemaskinikan blog dgn update baru dan produk baru.Terima kasih dan penghargaan utk yg sudi singgah ke sini.. Jumpa di Instagram juga ya                 

                  Instagram  - zetabonita_collection
                  WhatsApp - +6012 7595518

                             ***Love uolls***


7 Jul 2013

Secret Bust Up

           Berita baik untuk wanita yg ingin memantapkan payudara,punggung dan sekaligus mendapat kulit yg cantik dan penjagaan kesihatan keseluruhan..Tu dia....

Produk ni mmg meletops..yg best nya ianya keluaran malaysia dan ada kkm so bagi yg ragu2 nak mkn produk yg dari thailand atau korea tu,bolehla dapatkan produk ni ye dear...

 So far inilah produk kecantikan payudara yg mengandungi mirifica,lobata yg paling tinggi.Inilah yg di cari2 wanita produk kesihatan dalaman dan kecantikan 'all in 1' uolls...

Secret bust up,payudara sexy,montok

secret bust up,payudara sexy,montok

Secret bust up,payudara sexy,montok

Secret bust up,payudara sexy,montok

Secret bust up,payudara sexy,montok





Secret bust up,payudara sexy,montok

~~~~~~~~~~~~~SECRET BUST UP~~~~~~~~~~~
sekotak ada 30 sachet, 1 sachet 25gram.
25gram X 30 sachet = RM120 

Secret Bust Up Pueraria Mirifica ialah produk untuk membesarkan payudara yang kecil dan menegangkan payudara yang kendur. Kandungan pueraria mirifica yang terdapat dalam produk ini sangat tinggi iaitu 8000mg extra 22,000mg sekotak. Ini memberikan kelebihan kepada produk ini berbanding produk lain !

6 manfaat hebat Secret Bust Up Pueraria Mirifica

1- Menjadikan payudara besar dan montok. Sangat sesuai kepada wanita yang berpayudara kecil secara semulajadi dan teringin memiliki payudara besar, berisi dan menonjol. Pastinya akan meningkatkan lagi keyakinan diri anda

2- Menjadikan payudara kendur kembali tegang dan anjal. Sangat sesuai kepada wanita yang mempunyai payudara melendut dan jatuh.

3- Menjadikan punggung bulat dan pejal. Sangat sesuai kepada wanita yang berpunggung kecil dan ingin punggung yang seksi seperti Jennifer Lopez. Pastinya bentuk badan anda lebih menarik dengan memiliki aset punggung idaman suami anda.

4- Menjadikan kulit anjal dan muda. Kesan bukan setakat pada payudara tetapi menyeluruh termasuk menghasilkan kulit yang halus mulus seperti muda remaja. Manfaat dua dalam satu yang anda perolehi hasil pengambilannya pastinya menguntungkan anda.

5- Menghasilkan kulit putih bercahaya. Tiada lagi kulit gelap dan kusam. Gabungan glutathione, collagen dan vitamin C pastinya gabungan paling hebat untuk kecantikan kulit anda.

6- Dapat mengetatkan vagina bagi wanita yang menghadapi masalah vagina longgar dan keputihan. Suami pasti tersenyum gembira sampai termimpi-mimpikan anda setiap malam.


Lima Bahan Utama dalam Secret Bust Up Pueraria Mirifica
Pueraria mirifica gred terbaik
Hydrolized marine collagen
Vitamin C
Glutathione
campuran madu lebah, apricot extract dan tomato extract


Fungsi Pueraria Mirifica Terhadap Tubuh Wanita
~ membesarkan payudara yang kecil dan leper.
~ memejal dan menegangkan payudara kendur.
~ mengangkat dan membentuk semula struktur payudara yang jatuh disebabkan faktor menyusukan anak dan faktor lanjut usia.
~ membentuk semula lekuk tubuh terutama pada pinggul dan payudara.
~ mengangkat bentuk pinggul supaya nampak terletak dan menarik.

~ menyeimbangkan saiz payudara wanita yang mempunyai payudara yang tidak sama besar dan senget sebelah.

~ mengetatkan vagina bagi wanita yang sudah lama berkahwin untuk mengembalikan keperawanan seperti anak dara.

~ melancarkan darah haid wanita yang tidak teratur.

~ awet muda. Pueraria mirifica terkenal sebagai agen awet muda dan melambatkan tanda-tanda penuaan.

Fungsi Marine Collagen dalam produk Secret Bust Up Pueraria Mirifica
~ mengangkat dan menegangkan payudara lembik dengan efektif kerana collagen bertindak bersama phytoestrogen menegangkan kulit kendur sekitar payudara.

~ Collagen adalah juzuk utama dalam organisasi knot (knot organization). Ia boleh menyokong bentuk badan manusia, melaksanakan bentuk badan yang sempurna seperti mengambalikan keanjalan payudara dan pinggul.
~ memberi kulit yang anjal dan cantik dengan cepat kerana kandungan collagen yang tinggi iaitu 6000mg collagen.
~ menganjalkan kulit berkedut disebabkan pertambahan usia
~ memutihkan kulit kusam kerana collagen bertindak menghasilkan kulit muda remaja

Fungsi Glutathione dalam produk Secret Bust Up Pueraria Mirifica

~ melambatkan munculnya tanda-tanda penuaan seperti kedut, rambut gugur, beruban, pigmentasi, kulit kusam dan lain-lain.

~ mempengaruhi antioksidan lain seperti Vitamin C & Vitamin E untuk bekerja dengan lebih optimal.

~ Diberi jolokan sebagai MASTER ANTIOKSIDAN kerana telah diakui oleh para ahli perubatan antarabangsa bahawa belum ada antioksidan lain yang mampu menyamai kekuatannya.
~ Meningkatkan kecerahan warna kulit (memutihkan) seluruh badan. Ini kerana kesan pemutihan terjadi dengan sangat baik dengan pengamalan glutathione.
~ Melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit (glowing).
~ Kulit menjadi kenyal dan anjal.
~ Memelihara kesihatan rambut & kuku.


TIPS BERJIMAT dengan Secret Bust Up:

langkah 1 : buka semua 30 sachet dan masukkan dalam satu bekas. satu bekas akan dapat 750 gram. mampu bertahan sehingga dua bulan atau lebih.

langkah 2: makan dua sudu besar sehari

18 Apr 2013

FerWhite By Felinna

UNTUK KECANTIKAN KULIT & KESIHATAN
Produk Terbaru dari Felinna.FerWhite.Setanding kehebatannya dgn produk2 berasaskan Collagen & Gluthation Yg sebiras & sewaktu dgnnya ;)
HARGA PASARAN  S/M Rm95 S/S Rm105
FREE:SHAKER
FREE POSLAJU
Nak diskaun & hadiah percuma lagi?sms @ whatsapp saya ye 0127595518

Ferwhite



ferwhite

10 Apr 2013

Set Thanyaporn Termurah Di Pasaran!

Promosi Produk Thanyaporn kembali lagi..Oleh kerana produk ni sgt2 top n laris maka tadaa..bonus set utk kita2 yg nk mantap kan aset..utk keyakinan..cantik nya kita pun untuk suami juga kan...org lain mana bole tengok pun...hehe...



Ha...ini lah dia set tu...mmg berbaloi untuk dicuba...kita mandi guna sabun firming tu...pastu sapu..manja2..makan pula 1 biji setiap hari lepas sarapan pagi...mesti berbaloi usaha..walaupun ini produk dari negara Thailand,tp dia ada sijil kesihatan antarabangsa...ikutkan di Malaysia ni pun byk da produk2 berasaskan lobata n mirifica untuk mencantikkan payudara dan punggung...tp sudah tentu la mahal,coz bahan utama herba tu tiada di tanam di Malaysia...kne import dari Thailand atau Myanmar...Dorang pun pandai jugak...ubi lobata tu x boleh dibawa keluar dr negara tu...(nak jga sumber ekonomi negara dorang la kan...) tp bhn yg da di ekstrak tu bole la di eksport ke negara lain...so sbb tu la produk2 kita yg berasaskan herba ni mahal harga nya...da tu kita x tau kan berapa byk yg ada dlm tu...*bukan nk kondem produk tempatan ye sayangku...tp kita share la yg terbaik sama2*Jom lah sama2 cantik untuk suami tersayang..dan utk keyakinan diri sendiri yg lebih utama..

1 BOTOL THANYAPORN KAPSUL 60PCS/UTK 2 BLN
1 KRIM BREAST FIRMING BIO ANNE
1 BREAST FIRMING SOAP BIO ANNE
1 HADIAH SPONSOR DARI NiaNadia Craft
*FREE POSLAJU KE SEMENANJUNG S/S TAMBAH RM3*

4 Apr 2013

Aura White-Kulit Putih Gebu Rm135

Produk ni mmg sedang hangat di perkatakan..Kesannya mmg memuaskan hati...ramai yg da cuba & repeat order..ada yg trs jadi agen atau bli borong!

                                Testimoni & Duta Produk
          Rm135 *Free Shaker-Face Mask-Sabun Collagen*                                      Borong Minima 5 jar sahaja *SMS 0127595518 Best Price*

20 Jan 2013

Pure Marine Collagen Murah!!!

2 in 1.untuk pemakanan kesihatan dr dalaman.dan untuk dibuat masker muka-instant glowing
wajah akan terasa licin,tegang,halus & dpt mengecutkan jerawat & mengecilkan liang pori

Harga 1 pek 100gm rm15
 Pengahantaran melalui pos percuma utk semenanjung malaysia.

Felinna Inch Loss-Rm65